S Kurabiye

S Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta (2 sinin sarısı üstüne) (yumurtalar küçükse 6 yumurta)
  • 1 su bardağı şeker ( az şekerli sevdiğimiz için)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 250 gram tereyağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

S Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri şeker eriyinceye kadar çırpıyoruz. Akabinde yağları ekleyip yoğuruyoruz. Yoğurduktan sonra vanilya, kabartma tozu ve unu ekliyoruz. Yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
  2. En son sıvı yağla hamurumuzu toparlayıp s halini veriyoruz, üstüne yumurta sarısı sürüyoruz.
  3. 180 derece fanlı ayarda pişiriyoruz. Afiyet olsun.

S Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Balkabaklı Latte
Lazanya
Fındık Kremalı Giotto Pasta
Sütlaç
Fit Muzlu Kek
Basit Pankek Tarifi
Hdabla | © 2024 |