S Kurabiye

S Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta (2 sinin sarısı üstüne) (yumurtalar küçükse 6 yumurta)
  • 1 su bardağı şeker ( az şekerli sevdiğimiz için)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 250 gram tereyağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

S Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri şeker eriyinceye kadar çırpıyoruz. Akabinde yağları ekleyip yoğuruyoruz. Yoğurduktan sonra vanilya, kabartma tozu ve unu ekliyoruz. Yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
  2. En son sıvı yağla hamurumuzu toparlayıp s halini veriyoruz, üstüne yumurta sarısı sürüyoruz.
  3. 180 derece fanlı ayarda pişiriyoruz. Afiyet olsun.

S Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Püre Eşliğinde Fırında Soğanlı Köfte
Portakal Kekli Top
Yazılı Pasta
Hamur Derdi Olmadan Pratik Lahmacun
Kilis Tavası
Gerçek Salepli Sütlaç
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet