Rulo Pasta

Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 4 yemek kaşığı su
- 4 yemek kaşığı sıvıyağ
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 adet vanilya
- 2 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 su bardağı un
Krema için;
- 1 paket hazır krema
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı damla çikolata
İçerisine;
- 2 adet muz
Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şeker köpürünceye kadar çırpılır.
- Su ve sıvıyağ eklenir çırpılır.
- Daha sonra kakao,vanilya,kabartma tozu ve un eklenir ve çırpılır.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökülerek 170*fırında 15dk pişirilir.
- Kremayı tarife nazaran hazırlayın.
- Kek soğuduktan sonra tam kare halinde kesilir.
- Kesilen kekin üzerine krema sürülüp üzerine muz eklenerek rulo haline getirilir, üst kısmına tekrar krema sürülür 👌.
- Artan kek kenarları rondodan geçirilip üzerine serpilir …. Afiyet olsunnn.
Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












