Rulo Pasta

Rulo Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 4 yemek kaşığı su
  • 4 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet vanilya
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 su bardağı un

Krema için;

  • 1 paket hazır krema
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı damla çikolata

İçerisine;

  • 2 adet muz

Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpürünceye kadar çırpılır.
  2. Su ve sıvıyağ eklenir çırpılır.
  3. Daha sonra kakao,vanilya,kabartma tozu ve un eklenir ve çırpılır.
  4. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dökülerek 170*fırında 15dk pişirilir.
  5. Kremayı tarife nazaran hazırlayın.
  6. Kek soğuduktan sonra tam kare halinde kesilir.
  7. Kesilen kekin üzerine krema sürülüp üzerine muz eklenerek rulo haline getirilir, üst kısmına tekrar krema sürülür 👌.
  8. Artan kek kenarları rondodan geçirilip üzerine serpilir …. Afiyet olsunnn.

Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavçe Gravce (Tencereden Tepsiye) Kuru Fasulye
Bebeklere Balkabağı
Sebzeli Lor Köftesi (Havuç, Kabak, Taze Soğan)
Yeşil Erikli Cacık
Patlıcanlı Yoğurtlu Tahinli Meze
Şeritli Peynirli Poğaça
Hdabla | © 2025 |