Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 demet reyhan
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çubuk tarçın
  • 4-5 adet karanfil
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 1.5 litre sıcak su

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Reyhanları suda güzelce yıkıyoruz.
  2. Bir kabın içerisine alıp üzerine limon tuzu, şeker, tarçın ve karanfili ekleyip sıcak suda 3-4 saat soğuyuncaya kadar bekletiyoruz.
  3. Dolapta da bekletebilirsiniz birebir vakitte şeker oranını damak zevkinize nazaran ayarlayabilirsiniz.

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tiramisu Frappuccino
Kaptandan Girit Usulü Peynirli Patlıcan Yemeği
Patetesli Lor Peynirli Puf Böreği
Şipşak Kruvasan
Çilekli Tart
Karnabahar Yemeyen Kalmasın, Fırında Kızarmış Karnabahar
Hdabla | © 2025 |