Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet reyhan
  • 5/6 tane limon tuzu
  • 1.5 litre sıcak su
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı toz şeker (tatlılığını kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz)

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Reyhanı yıkayıp tencereye koyuyoruz.
  2. Üzerine şeker ile limon tuzu döküyoruz.
  3. Ardından üzerine kaynamış su döküyoruz ve eriyinceye kadar karıştırıp tencerenin ağzını kapatıyoruz. Katiyen kaynatmıyoruz.
  4. Bu halde soğumaya bırakıyoruz.
  5. Ardından süzüp dolapta soğutuyoruz. Soğuduktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

15 Dakikada Tavada Tavuk Göğsü
Peynirli Poğaça
Gün Menüsü
Kahvaltılık Kapya Biber (Videolu)
Çikolatalı Fudgy Kek
Pankek
Hdabla | © 2025 |