Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bağ reyhan
  • 2 adet dilimlenmiş limon
  • 5-6 adet karanfil
  • 1-2 su bardağı toz şeker
  • Bir ölçü su
  • 3-4 adet buz

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle reyhanları güzelce yıkadıktan sonra derin bir tencereye alalım.
  2. Üzerine dilimlenmiş limon karanfil toz şeker ekledikten sonra yeteri kadar sıcak su ek edip 2-3 saat dinlenmeye bırakalım.
  3. Son olarak şerbetimizi süzgeçten geçirip birkaç adet buzla servis edelim afiyet olsun.

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İncir Kremalı Kek
Orman Meyveli Yumuşacık Kek Tarifi
El Açması Üçgen Mantı (Sinop Mantısı)
Fırında Tavuklu Çöp Şiş
Yöresel Katıklı Dolma (Videolu)
Yeşil Elmalı, Pancarlı Roka Salatası (Böyle Sos Tadı Hiç Bir Yerde Yok)
Hdabla | © 2025 |