Reyhan Şerbeti

Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bağ mor reyhan
  • 2 lt sıcak su
  • 2 bardak şeker
  • 5-6 karanfil
  • 1 çubuk tarçın
  • 6-7 tane hibiscus ( rengini daha kırmızı yapıyor )

Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 lt suyu kaynatın ocaktan alın.
  2. Ocaktan aldığınız sıcak suyun içerisine tüm materyalleri atıp karıştırın.
  3. Soğumaya bırakın.
  4. Tam soğuduktan sonra süzüp bir sürahiye alıp buzdolabında soğutun. Afiyet olsun.

Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Soğan Mezesi
Kapya Biberli Yumurta
Süt Reçelli Ve Çikolatalı Kurabiye
Hibeş (Antalya’dan Gelen Lezzet)
Kavonozda Porsiyonluk Kek
Saçaklı Poğaça
Hdabla | © 2025 |