Reyhan Limonatası

Reyhan Limonatası Tanımı İçin Malzemeler

  • Bir tutam reyhan
  • 5 su bardağı su
  • 1 su bardağı şeker
  • Yarım limon

Reyhan Limonatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak reyhan ve ve limonu kazanda 5 dakika kadar kaynatın.
  2. Üzerine şeker ilave edin.
  3. Sonra dolapta bekletin. İstediğiniz üzere sunum yapabilirsiniz 🍋.

Reyhan Limonatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarifi Ustasından; Balaban Kebabı
Büyük Tepside Tam Ölçülü Trileçe Tarifi
Gavurdağı Salatası
Glutensiz Pankek Tarifi
Labneli Ispanaklı Enfes Poğaça
Fırında Patates Püreli Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |