Renkli Salata

Renkli Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • Göbek marul
  • 2 adet salkım domates
  • 1 orta uzunluk salatalık
  • 1 orta uzunluk kırmızı pancar
  • 1 orta uzunluk havuç
  • 3-4 kol yeşil soğan
  • 3 adet fındık turp
  • 1 adet limon
  • 3-4 yaprak mor lahana
  • Dereotu
  • Yeşil nane
  • Maydanoz
  • Zeytinyağı
  • Nar ekşisi
  • Tuz

Renkli Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle salata materyallerini farklı ayrı yıkıyoruz ve salatayı doğrayacağımız kabı hazırlıyoruz.
  2. Marul, domates, salatalık, yeşil soğan ,nane, maydanoz, dereotu, fındık turp sırasıyla doğruyoruz.
  3. Havuç ve kırmızı pancarı kabuklarını soyduktan sonra rendeleyelim ve kabın içerisine ek edelim.
  4. Mor lahanayı ince ince doğrayıp üzerine limon sıkalım ve yeterlice karıştıralım rengini verdikten sonra ek edelim salata materyallerinin üzerine.
  5. Bir kase içerisine zeytinyağı, tuz nar ekşisi (ekşilik oranına nazaran ekleyebilirsiniz. ) yeterlice karıştıralım ve salata materyallerinin üzerinde gezdirelim.
  6. Kaşık yardımıyla bütün materyalleri güzelce birbirine harmanlayarak karıştıralım ve servis edeceğimiz tabağa alalım afiyet olsun.

Renkli Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Sucuklu Kaşarlı Patates Dilimleri
Fırında Enfes Tüm Tavuk
Tuzlu Rulo Pasta
Jersey Sütten Kaymak Ve Yoğurt
El Açması Tadında Çıtır Patatesli Börek
Muzlu Pancarı Smoothie (Ara Öğün Veya Kahvaltı)
Hdabla | © 2025 |