Renkli Koko

Renkli Koko Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram hindistan cevizi
  • 100 gram toz fındık
  • 10 gram pudra şekeri
  • 1 paket krem şanti
  • Krema şanti için 1 su bardağı süt

İç dolgusu için;

  • 3-4 adet havuç
  • 1 su bardağı şeker

Renkli Koko Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krem şanti hariç tüm gereçleri bir kaba alıp karıştırın.
  2. 1 paket krem şantiyi süt ile çırpın.
  3. Hazırlamış olduğunuz krem şantiyi karıştırdığınız harca karıştırın ve yoğurmaya başlayın.
  4. Yuvarlak form alıncaya kadar yoğurun.
  5. İç harcı için, ben havuç kullandım 3 adet rendelenmiş havucu 1 su bardağı şeker ile ocakta pişirip dolgusunu hazırladım.
  6. Daha sonra hazırladığımız harcı yuvarlak biçim verip ortasını açtım hazırladığımız havuçlu harçtan koyup kapattım, yuvarlak biçim verdim ,sonra dondurucuda soğuttum.
  7. Ben fazla yapıp dondurucuya attım kahvenin yanına şahane oldu 👌.

Renkli Koko Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köri Soslu Tavuk ve Makarna
Çatlak Kurabiye
Portakallı Kek (Kabuklu)
Sucuklu Biberli Hellim Peyniri
Tepsi Poğaçası
Nefis Yaz Yemeği Semizotlu Arpa Şehriye
Hdabla | © 2025 |