Puf Puf Pişi Tarifi

Puf Puf Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı un(ölçü una nazaran değişebilir)

Kızartmak için ;

  • Sıvıyağ

Puf Puf Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç bütün materyalleri ekliyoruz.
  2. Unu yavaş yavaş ekliyoruz. Ele hafif yapışan bir kıvam elde etmemiz gerekiyor.!unu fazla olur, hamur ele yapışmayan kıvamda olursa şayet pişi sert olur. !.
  3. Un serptiğimiz tezgaha iki kesime böldüğümüz hamurun birinci modülünü alıyoruz.
  4. Oklava yada merdane yardımıyla orta kalınlıkta açıyoruz.
  5. Açtığımız hamurdan çay bardağının ağzıyla daireler çıkarıyoruz.
  6. Çıkardığımız modülleri kızgın yağda önlü artlı kızartıyoruz.
  7. Kızarttığımız pişileri havlu kağıt serdiğimiz ş km tabağımıza alıyoruz.
  8. Yağı süzüldükten sonra servis tabağına alıyoruz ve olağanüstü lezzetiyle pişimiz hazır. Tanımımı deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.

Puf Puf Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Tatlısı (2 Kişilik)
Ayva Tatlısı
Lezzetli Çilekli Magnolia
İftar Sonrası Coco Truff Tarifi
Pekmezli Kabak Tatlısı (Mutlaka Deneyin)
Mayasız On Dakikada Yumuşacık Poğaça Tarifi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet