Puf Puf Kabaran Hamur Kızartması

Puf Puf Kabaran Hamur Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • Bir çimdik şeker
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 2,5-3 su bardağı un (undan una değişiklik gösterir o yüzden denetimli olmanızda yarar var)

Puf Puf Kabaran Hamur Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Uygun bir kapta tüm gereçler karıştırılır.
  2. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  3. Un serptiğimiz tezgaha hamur alınır ve merdane yardımıyla açılır.
  4. Açılan hamuru istediğiniz biçimde kesip kızdırdığınız yağda artlı önlü pişirebilirsiniz. Afiyet olsun:).

Puf Puf Kabaran Hamur Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Garnitürlü Pirinç Pilavı
Ahtapotlu Makarna
Fırında Beşamel Soslu Makarna
Yayla Çorbası
Kolay Kete Tarifi
Mantarlı Tavuklu Makarna (Hiç Düşünmeden Deneyin)
Hdabla | © 2025 |