Pudingli Kurabiye

Pudingli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

Hamur için;

  • 1 paket margarin
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

İç harcı;

  • 1 paket muzlu puding
  • 2 su bardağı süt

Üzeri için;

  • Pudra şekeri

Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle puding pişirip soğumaya bırakalım.
  2. Hamur için margarin,yoğurdu biraz elle birbirine karıştıralım.
  3. Ardından vanilya ,kabartma tozu ve unu ekleyip hamuru yoğuralım.
  4. Cevizden büyük kesimler alıp içerisine soğumuş olan puding ekleyip yuvarlak hal verip fırın tepsisine dizelim ve pişirelim.
  5. 170 derece 25 dk pişirip fırından alalım.
  6. Soğuyan kurabiyeleri üzerine pudra şekeri serpip servis edelim.

Not;arzu ederseniz puding harcını içine ceviz yahut fındık da ekleyebilirsiniz.

Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Gelin Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzluk Böreği
Mantar Sote
Fit Tiramisu Topları
Soslu Tavuk Patates
Etli Kuru Fasülye
Şekerpare
Hdabla | © 2025 |