Pudingli Kurabiye

Pudingli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
Hamur için;
- 1 paket margarin
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- Aldığı kadar un
İç harcı;
- 1 paket muzlu puding
- 2 su bardağı süt
Üzeri için;
- Pudra şekeri
Pudingli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle puding pişirip soğumaya bırakalım.
- Hamur için margarin,yoğurdu biraz elle birbirine karıştıralım.
- Ardından vanilya ,kabartma tozu ve unu ekleyip hamuru yoğuralım.
- Cevizden büyük kesimler alıp içerisine soğumuş olan puding ekleyip yuvarlak hal verip fırın tepsisine dizelim ve pişirelim.
- 170 derece 25 dk pişirip fırından alalım.
- Soğuyan kurabiyeleri üzerine pudra şekeri serpip servis edelim.
Not;arzu ederseniz puding harcını içine ceviz yahut fındık da ekleyebilirsiniz.
Pudingli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

