Pudingli Kek

Pudingli Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket çikolatalı puding
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2.5 su bardağı un

Pudingli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak yumurta ve şekeri beyaz bir köpük olana dek çırpıyoruz bu adım kekin yumuşak olması için değerli bir adımdır ne kadar hoş çırpılırsa o kadar yumuşak olur.
  2. Üzerine süt ve sıvı yağı ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.
  3. Geriye kalan bütün materyalleri ekleyerek karıştırıyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 170 derece fırına 40 dakika pişirelim bu müddet zarfında fırının kapağını açmayın kabarıklığı inebilir. Afiyet olsun🩷

Pudingli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bisküvili Latte Pasta (Videolu)
Kıymalı Pide
Lotuslu Magnolia Tarifi
Karadeniz Usulü Etli Pide
Ezogelin Çorbası
Tavuk Çökertme
Hdabla | © 2025 |