Pudingli Bisküvi Pastası

Pudingli Bisküvi Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 7 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı un

Pudingli Bisküvi Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm katı gereçler bir tencereye alınıp karışıtırılır.
  2. Üzerine süt eklenir topaklar önlenir ve ocakta fokurdayana kadar karıştırılarak pişirilir.
  3. Sonra uygun bir tepsiye sırayla tek tek bisküviler ve puding sırayla dizilir.
  4. Son kat koyulunca apuding ve üzerine kalan bisküviler ezilir.
  5. Soğuduktan sonra servis edilir.

Pudingli Bisküvi Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Orman Meyveli Torta Nua ( Muhallebili Kek)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bursa’nın Meşhur Tahinli Pidesi (Videolu)
Harire(meşhur Mardin Tatlısı)
Gerçek Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
İrmikli Rulo Tatlı
Elmalı İrmikli Kek (Yumurta Yok Süt Yok Yoğurt Yok)
Buharda Bürüksel Lahanası
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet