Pudingli Bisküvi Pastası

Pudingli Bisküvi Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 7 su bardağı süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 4 yemek kaşığı un

Pudingli Bisküvi Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm katı gereçler bir tencereye alınıp karışıtırılır.
  2. Üzerine süt eklenir topaklar önlenir ve ocakta fokurdayana kadar karıştırılarak pişirilir.
  3. Sonra uygun bir tepsiye sırayla tek tek bisküviler ve puding sırayla dizilir.
  4. Son kat koyulunca apuding ve üzerine kalan bisküviler ezilir.
  5. Soğuduktan sonra servis edilir.

Pudingli Bisküvi Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Puf Puf Pişi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumurtasız Şekersiz Unsuz Cookie
Gelin Pastası
1 Adet Portakal İle Mis Kokulu Kek Tarifi
Et Tantuni (Biftekten Orjinal Mersin Tarif)
Borcamda Pratik Kumpir
Kremalı Mantar Yatağında Körili Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.