Puding Yapımı

Puding İmali Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket vanilya
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Puding İmali Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kuru materyaller bir tencereye alınır düzgünce karıştırılır.
  2. Üzerine 1 litre süt dökülür topaklamayacak biçimde kaynayana kadar çırpa çırpa pişirilir.
  3. Kıvam aldıktan sonra ocağın altı kapatılır bir kaşık tereyağ eklenir eriyene kadar karıştırılır.
  4. Kaselere bölünür afiyet olsun.

Puding Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Saten Kurabiye
Cookie Kurabiye
Puf Puf Pizza Poğaça
Dağılmayan Çatlamayan İçli Köfte
Mercimek Koftesi
Lokum İrmik Helvası
Hdabla | © 2025 |