Profiterol(Kolay Yapım)

Profiterol(Kolay Yapım) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır profiterol topları
  • Yarım paket krem şanti (hazır paket)
  • 1 paket çikolata sos (hazır paket)

Profiterol(Kolay Yapım) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çikolata sosumuzu paketin gerisindeki ölçüye nazaran hazırlıyoruz. Soğumaya bırakıyoruz.
  2. Krem şantimizi paketin gerisindeki ölçüye nazaran hazırlıyoruz. Yarım saat 45 dakika buzdolabına koyuyoruz. (katılaşması için).
  3. Hazır paket profiterol toplarımızın alt kısmını deliyoruz. Katılaşan krem şantimiz ile iç kısmını dolduruyoruz.
  4. Toplarımızı tabaklara porsiyon olarak yada isteğe nazaran tek büyük bir tabağa diziyoruz.
  5. Üzerlerine soğuyan çikolata sosumuzdan döküyoruz. İsteğe nazaran fındık fıstık ile süsleyebilirsiniz afiyet olsun😋.

Profiterol(Kolay Yapım) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçülü Yaban Mersinli Cheesecake Tarifi Asla Çatlamayan, Kıvamında Ve Nefis! (Videolu)
İtalyan Usulü Tiramisu
Fırında Taze Fasulye Kızartması
Damla Çikolatalı Kurabiye
Lahmacun Tarifi
Nefis Muzlu Rulo Pasta
Hdabla | © 2025 |