Pratik Tarif Pancar Meze

Pratik Tanım Pancar Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet pancar
  • Yarım bağ dereotu
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tuz

Süslemek için;

  • Mısır
  • Ceviz

Pratik Tanım Pancar Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarları kabuğunu soyalım, rendeleyelim.
  2. Üzerine dereotu doğrayalım.
  3. Sarımsak rendeleyelim mayonez.
  4. Tahin yoğurt ekleyelim karıştıralım.
  5. Üzerine mısır ceviz ile süsleyelim servis edelim. Afiyet olsun.

Pratik Tanım Pancar Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bezelyeli Havuçlu Pilav
Kıyır Kıyır Tuzlu Pastane Kurabiyesi
Yoğurtlu Ispanak Salatası
Mantarlı Atom
Ani Misafirler İçin (Rulo Börek)
Kadınbudu Köfte
Hdabla | © 2025 |