Pratik Tam Ölçülü Pankek

Pratik Tam Ölçülü Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Çay kaşığı ucu tuz
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı un + 2 yemek kaşığı silme un

Pratik Tam Ölçülü Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta şeker tuz çırpılır daha sonra üzerine süt yağ ve vanilya eklenir karıştırılır.
  2. Üzerine un ve kabartma tozu eklenip kıvama gelen hamur 5 dk bekletilir.
  3. Isınan tavaya 1 er yemek kaşığı dökülerek artlı önlü pişirilir afiyet olsun 🤗.

Pratik Tam Ölçülü Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Kurabiye (Tek Öğünlük)
Soğanlı Yumurta Tarifi (Osmanlı Yemeği)
Soğan Yahnisi
Fellah Köfte
Tavada Mantarlı, Sucuklu Bayat Ekmek Böreği (Pizza Tadında Aşırı Güzel Pratik)
Cevizli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |