Pratik Pişmeyen Cheesecake

Pratik Pişmeyen Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Alt tabanı için;

  • 1.5 paket burçak bisküvi
  • 1 yemek kaşığı (dolu dolu) tereyağı

Muhallebisi için;

  • 3.5 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı irmik
  • 1.5 tatlı kaşığı nişasta
  • 5 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya

Üstü için;

  • 1.5 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1.5 tatlı kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 1.5 su bardağı süt

Pratik Pişmeyen Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle alt tabanı yapılır bisküviler rondodan çekilip un kıvamına getirilip eritilmiş tereyağı ile karıştırılıp tepsiye bastırılarak konulur daha sonra buzdolabına, konulur.
  2. Muhallebisi için vanilya hariç bütün kuru materyaller karıştırılıp üzerine süt eklenip pişirilir.
  3. Ocaktan alınca vanilya eklenip karıştılıp tepsideki bisküvinin üzerine dökülür.
  4. Çikolata sos için vanilya hariç bütün gereçler karıştırılıp pişirilip ocaktan alınca, vanilya eklenip karıştırılıp muhallebinin üzerine dökülür.
  5. Soğuyunca üzeri süslenip bir gece bekletirseniz daha güzel olur deneyeceklere afiyet olsun.

Pratik Pişmeyen Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Et Sote
Kupta Albeni
Efsane Gözleme (Kahvaltı İçin Vazgeçilmez)
Şeftalili Kek
Bayat Ekmek Değerlendirme
Tahinli Çıtır Rulo
Hdabla | © 2025 |