Pratik Piși

Pratik Piși Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tane kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Pratik Piși Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba yumurta, tuz, yoğurdu bir güzelce karıştıralım. En son olarak kabartma tozu ekleyelim ve unu yavaş yavaş ekleyelim bu hamurda elle yapışmayan kulak göğsü yumuşaklığında olacak.
  2. Hamurumuzu 5 dk dinlendirelim ve kare kare keserek yağıda kızartalım. Hepinize afiyet olsun.

Pratik Piși Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ginger Shot
Fırında Patates Kızartması
Havuçlu Tarçınlı Tart Pasta
Kabarmaya Doymayan Pandispanya Keki
Tel Tel Börek (Çok Açmadan)
Tuzlu Bisküvi
Hdabla | © 2025 |