Pratik Limonata

Pratik Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet dondurulmuş limon
  • 1 adet portakal yahut mandalina
  • 1 su bardağı şeker
  • Bir buçuk su bardağı su

Pratik Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Buzluğa kaldırdığımız eserlerimizi bıçak yardımıyla dörde ayrılır.
  2. Daha sonra robotumuzun içine koyulur,içine bir su bardağı şeker, bir buçuk su bardağı su koyulup çekilir.
  3. İyice çekip püre haline gelecek formda çekildikten sonra süzgeç yardımıyla bi sürahi içerisine yahut dilediğiniz bi kaba süzülür.
  4. Koyu olursa tekrar su ile açabilirsiniz ,bu biçimde nefis ve pratik kurtarıcı bi yaz içeceği size ve konuklarınıza uygun gelecektir deneyenlere afiyet olsun😇😇😇😇.

Pratik Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Nohutlu Pirinç Pilavı
Tiramisu (Borcamda)
Bebişlere Sebzeli Yalancı Mantı
Şerbeti Kaynatılmadan Hazırlanan İrmikli Portakallı Lokumcuk Tatlısı
Magnolia Tatlısı (Videolu)
Fellah Köfte
Hdabla | © 2025 |