Pratik Krep

Pratik Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 buçuk su bardağı un
  • Sıvı yağ

Pratik Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, tuz ve yumurtayı bir kaba alıp çırpın.
  2. Un ekleyip, çırpmaya devam edin.
  3. İçerisine sıvı yağ eklediğiniz tavaya kepçe ile bir ölçek karışımdan ekleyerek hafif kızarmaya başlayınca iki istikametli olarak pişirin.

Pratik Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çiçek Kurabiye
Soslu Yoğurtlu Yeşil Kabak Mezesi
Kahve Çekirdeği Kurabiye (Enfes)
Sebzeli Fırın Mücver
Tavada Brüksel Lahanası
Kıyır Kıyır Poğaça
Hdabla | © 2025 |