Pratik Gözleme

Pratik Gözleme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 1 kase peynir
  • İnce kıyılmış çeyrek demet maydanoz
  • 1 çay bardağı su+yarım çay bardağı sıvı yağ

Pratik Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı tezgaha sarıp 4 eşit modüle bölelim.
  2. 2 yufkadan 8 gözleme çıkıyor.
  3. Sos materyalini sürüp iç harcı yerleştiriyoruz.
  4. Katlayıp tavaya önlü artlı ortada sıvı yağla yağlayıp pişiyoruz. Afiyet olsun.

Pratik Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Büyük Tepside Tam Ölçülü Trileçe Tarifi
Kuzu Kol
Yaş Pasta Tadında Bisküvili Pasta (VİDEOLU)
Pizza Poğaça
Havuçlu Cevizli Tarçınlı Kek
Etli Karalahana Sarması
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet