Pratik Gözleme

Pratik Gözleme Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka
  • 1 kase peynir
  • İnce kıyılmış çeyrek demet maydanoz
  • 1 çay bardağı su+yarım çay bardağı sıvı yağ

Pratik Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkayı tezgaha sarıp 4 eşit modüle bölelim.
  2. 2 yufkadan 8 gözleme çıkıyor.
  3. Sos materyalini sürüp iç harcı yerleştiriyoruz.
  4. Katlayıp tavaya önlü artlı ortada sıvı yağla yağlayıp pişiyoruz. Afiyet olsun.

Pratik Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İzmir Köfte
Sade Kek
Sade Kapya Biberli Kahvaltılık Sos
Kremalı Bezelyeli Tavuk
Terbiyeli Erişte Çorbası
Cheesecake
Hdabla | © 2025 |