Pratik Ev Yapımı Yemeklik Domates Sosu (Konserve)

Pratik Mesken Üretimi Yemeklik Domates Sosu (Konserve) Tanımı İçin Malzemeler

  • 20 kg domates
  • ½ çay fincanı zeytinyağı
  • ½ çay fincanı ayçiçek yağı
  • Kaya tuzu

Pratik Mesken İmali Yemeklik Domates Sosu (Konserve) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domateslerin kabuklarını soydum (kabuklarını atmadım, salça yapmak için ayırdım 💡).
  2. Domatesleri robottan geçirip büyük tencerede kaynattım.
  3. Kaynarken üzerinde oluşan köpükleri aldım (konserve şişelerinde gaz yapmaması için çok kıymetli ✅).
  4. Kaynama bitimine yarım saat kala yağları ve tuzu ekledim.
  5. Hazır olan sosu kaynar kaynar steril kavanozlara doldurdum, karşıt çevirip vakumladım.

Pratik Konut Üretimi Yemeklik Domates Sosu (Konserve) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köfteli Patlıcan Sarma
Yoğurtlu Brokoli Salatası
Geyik Kurabiye
Bulgur Köftesi
Havuç Tarator (Videolu)
Pilav Üstü Et Kavurma
Hdabla | © 2025 |