Pratik Domates Çorbası

Pratik Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 su bardağı rendelemiş domates (4-5 adete domates rendesi)
  • 1 lt su ya da 500 ml (yoğunluğu kendinize nazaran ayarlayın)
  • 1 çay bardağı süt
  • Bulyon ya da et suyu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Pratik Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağları tencereye alıp unun kokusu çıkana kadar kavurun.
  2. Ardından salçayı ekleyip kavurmaya devam edin.
  3. Üzerine domates rendesini ekleyin kavurun.
  4. Ardından sıcak suyu yavaş yavaş ekleyin kıvamı katılığını kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz .
  5. Kaynadıktan sonra pürüzsüz kıvama gelene kadar blendırdan geçirin.
  6. Son olarak sütü ve baharatları ekleyip karıştırın 1-2 dakika sonra altını kapatabilirsiniz afiyet olsun.

Pratik Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaşarlı Kabak Çekirdekli Modern Köfte
Portakallı Tam Buğday Unlu Pancake
Bisküvili Pasta
Dubai Cup
Güllaç
Kahvaltılık Zeytinli Tapanade (Videolu)
Hdabla | © 2025 |