Pratik Çömlek Yemeği

Pratik Çömlek Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tavuk göğsü
  • 1 küçük uzunluk soğan
  • 2 yeşil biber
  • 2 kırmızı biber
  • 2 patates
  • 2 küçük domates
  • 3 kaşığı zeytinyağı
  • 3 kaşığı sıvı yağ
  • 2 kaşık domates salçası
  • 2 kaşık biber salçası
  • 4 dilim kaşar
  • 2 su bardağı su
  • Tuz
  • Baharat

Pratik Çömlek Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk göğsünü küp küp doğrayın, çok az tuzlayın.
  2. Ardından bütün zerzevatları küp küp doğrayıp sırayla çömleğinize dizin. Alt katına etiniz gelecek biçimde olsun.
  3. En üst kısmına da domatesleri yerleştirin
  4. Bir cezvede salçanızı ve yağınızı suyunuzu düzgünce karıştırınız ve çömleklerinize paylaştırınız.
  5. Ardında fırına 170 derece de pişiriniz. Yemeğinizin piştiğini patatesinden anlayabilirsiniz.
  6. Pişmeye 5 dk kala kaşarlarınızı koyun, 5 dk daha fırınlayın ve çömleğiniz hazır. Afiyetler olsun 😊 ❤

Pratik Çömlek Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fincanda Lahana Dolması
Çikolatalı Hurma Topları
Ton Balıklı Salata
İrmikli Rulo Tatlı
Tavuk Göğsü Tatlısı
Fırında Sarma (Videolu)
Hdabla | © 2025 |