Pratik Aşırı Lezzetli Pişmeyen Cheesecake

Pratik Çok Lezzetli Pişmeyen Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Alt tabanı için;

  • 2 yemek kaşığı yulaf unu (yulaf ezmesini robottan geçirerek elde edebilirsiniz)
  • 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
  • 1 tatlı kaşığı tahin/fıstık ezmesi
  • 1 yemek kaşığı pekmez yahut 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı hurma ezmesi/dolgusu

Orta taban için;

  • 2 yemek kaşığı labne
  • 1 tatlı kaşığı dolusu bal

Üst taban için;

  • 1 tatlı kaşığı chia tohumu
  • 1 yemek kaşığı istediğiniz meyve
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 2-3 yemek kaşığı su

Pratik Çok Lezzetli Pişmeyen Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Üst taban materyallerini küçük bir kasede meyveyi uygunca ezip karıştıralım ve derin dondurucuda bekletelim.
  2. Diğer yendan labne ve balı başka bir kasede karıştırıp derin dondurucuda bekletelim.
  3. Alt taban için; materyalleri bir kasede karıştırıp halli kurabiye kalıbı varsa içine aktaralım yahut sunum tabağımızda form verelim. Derin dondurucuda öteki malzemelerimle en az yarım saat bekletelim.
  4. Daha sonra alt tabanımızın üstüne labneli karışımı ekleyelim en üstte de meyveli karışımızı ekleyelim. İşte hazır afiyet olsun 🙂

Not 1 : sağlıklı ve gerçek beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).

Pratik Çok Lezzetli Pişmeyen Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçi Yumuşacık Dışı Çıtır Kek Tarifi
Çıtır Çıtır Yelpaze Patlıcan
Karınca Tatlısı
Şiş Köfte
Muzlu Avokado (Kahvaltı 2)
Çıtır Ekmekli Soslu Tavuk
Hdabla | © 2024 |