Poşe Ayva Tarifi

Poşe Ayva Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet ayva
  • 750 gram şeker
  • 1 kök tarçın
  • 5- 6 adet karanfil
  • 1 limon suyu

Poşe Ayva Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ayvalarınızı soyup 1 limon suyu sıktığınız geniş bir kabın içine çekirdeklerini çıkarmadan koyun.
  2. Tüm ayvaları soyduktan sonra bir tencereye ben döküm kullandım yeniden çekirdeklerini çıkarmadan koyun .
  3. Tarçın ve karanfilide ekleyin üzerine şeker dökün ve yağlı kağıt kapatıp kapağınıda kapatın ocağa koyun.
  4. Şeker eriyip kaynamaya başlayınca ocağın en küçük gözünde en kısık ateşte 2 ,5 saat pişirin.
  5. Altını kapatın kavanozlara koyup 1 ay boyunca istediğiniz vakit çıkarıp yiyebilirsiniz.
  6. Şekerin tadını kesmesi için süzme yoğurt yatağında fındık badem yahut cevizle servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🥰.

Poşe Ayva Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pofuduk Poğaça
Orjinal Donut
Rulo Kek Tarifi (Elmalı Kırılmayan Çatlamayan)
Dubai Çikolatası
Kahvaltıda En Sevilen Ispanaklı Börek ️
Portakallı Kek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet