Portakallı Pankek

Portakallı Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un
  • 1 adet portakal kabuğu rendesi
  • Yarım portakal suyu

Portakallı Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri mikserle çırpın. Hamur katı olursa az bişey süt ekleyebilirsiniz.
  2. 1. 5 yemek kaşığı hamurdan alıp krep pankek tavasına dökün üzeri göz göz olunca öteki tarafını çevirin.

Portakallı Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Üzümlü Pudingli Kek
Çıtır Çıtır Hamsi Tava Tarifi – Hamsi Tava Nasıl Yapılır? (Videolu)
Karnabahar Yemeği
Püre Yatağında Et Sote
Muhteşem Kakaolu Kek Tarifi
İzmir Köfte
Hdabla | © 2025 |