Portakallı Muhallebi (12+ Ay)

Portakallı Muhallebi (12+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 portakal suyu
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı bebek irmiği

Üzeri için;

  • Rendelenmiş ceviz
  • Fındık
  • Badem (kendi isteğinize nazaran süsleme yapabilirsiniz)

Portakallı Muhallebi (12+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakal suyu, süt ve irmiği tencereye alıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
  2. İrmik cinsi, portakal büyüklüğüne nazaran muhallebiniz sıvı yahut katı olabilir bu durumda azar azar süt yahut irmik ekleyerek kıvam verebilirsiniz.
  3. Kaseye alalım.
  4. Üzerine rendelenmiş materyalleri ekleyelim. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Portakallı Muhallebi (12+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tepsi Böreği
Çilek Kremalı Çikolatalı Pasta (Videolu)
Sarımsak Soslu Pide
Haşhaşlı Revani (Eskimeyen Tariflerden)
Haşhaşlı Revani
Boyoz Tadında Enfes Börek (Akşamdan Hazırlanan)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet