Portakallı Muhallebi (12+ Ay)

Portakallı Muhallebi (12+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 portakal suyu
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı bebek irmiği

Üzeri için;

  • Rendelenmiş ceviz
  • Fındık
  • Badem (kendi isteğinize nazaran süsleme yapabilirsiniz)

Portakallı Muhallebi (12+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakal suyu, süt ve irmiği tencereye alıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
  2. İrmik cinsi, portakal büyüklüğüne nazaran muhallebiniz sıvı yahut katı olabilir bu durumda azar azar süt yahut irmik ekleyerek kıvam verebilirsiniz.
  3. Kaseye alalım.
  4. Üzerine rendelenmiş materyalleri ekleyelim. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Portakallı Muhallebi (12+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçülü Harika Saç Tava (Videolu)
Pekmezli Muhallebi Tarifi (Harire)
Fırında Tavuk Şiş
Kaymaklı Taze İncir Tatlısı
Limonlu Frosting Soslu Kek
Patates Cipsi
Hdabla | © 2025 |