Portakallı Limonata

Portakallı Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 12 adet portakal
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3- 4 kol yaş nane (isteye bağlı)
  • 1.5 su bardağı su (isteye bağlı ben kıvamını seyrekleştirmek için kullandım)

Portakallı Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Portakalların kabuklarını soyun ve dilimleyin üzerine 1 su bardağı toz şekeri ve naneleri koyarak blenderdan geçirin.
  2. Su katacaksınız katın karıştırın.
  3. Posalarını ayırmak için süzgeç kullanın.
  4. Posayı çöpe atmak yerine keklerinize yahut kurabiyenize kullanabilirsiniz.
  5. Uygun bir kaba koyup dolapta 1 hafta kadar saklayabilirsiniz.

Portakallı Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Usulü Supangle
Ispanaklı Zeytinyağlı Ege Böreği
Damla Çikolatalı Muffin
Patlıcanlı Çıtır Börek
Güveçte Çilekli Tart
Ayvalı Kereviz Mezesi
Hdabla | © 2025 |