Portakallı Kereviz

Portakallı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kereviz
  • 3 adet orta uzunluk havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 adet portakal suyu
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik su
  • Yarım limon suyu
  • Tuz

Portakallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk öncelikle tencereye küp küp doğradığımız soğanı alalım, üzerine zeytinyağını döküp soğanlar ölene kadar kavuralım.
  2. Küp küp doğradığımız havuç, patates ve kerevizi ekleyelim.
  3. Limon suyunu, tuzunu, portakal suyunu ve de suyunu ekleyip pişmeye bırakalım.
  4. Kaynayınca altını kısalım. Kısık ateşte pişirelim.
  5. Pişmeye yakın bir tutam kerevizin yaprağından dograyalım ve yemegimizin üzerine atalım.
  6. 5 dakika daha pişirdikten sonra ocağın altını kapatalım.
  7. Yemeğimiz hazır dilediğiniz vakit servis yapabilirsiniz afiyet olsun.

Portakallı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Krem Şokola
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeşil Bakla Yemeği
Kinoa Kısırı
Taco Birria (Meksikan Tarifi )
Kıymalı Krep Sarma
Katıklı Çorba
Pankek Görünümlü Lorlu Susamlı Puf Omlet (Bebişler Ve Çocuklar Bayılacak)
Hdabla | © 2025 |