Portakallı Kereviz

Portakallı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kereviz
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 1 su bardağı portakal suyu

Portakallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan, zeytinyağ tencerede alınır. Havuç eklenir, patates eklenir.
  2. Kerevizi de ekleyip, üstüne tuz, 1 su bardağı su, 1 su bardağı portakal suyu eklenip pişmeye bırakılır. Kaynamaya başladıktan sonra altı kısılıp pişirilir.

Portakallı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Haşhaşlı Revani
Muhteşem Soslu Şeftalili Kek
Yayla Çorbası
Çikolatalı, Kahveli Tart Pasta
Siyez Unlu Rafine Şekersiz Kuru Üzümlü Kurabiye
Profitrol
Hdabla | © 2025 |