Portakallı Kereviz

Portakallı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kereviz
- 3 adet orta uzunluk havuç
- 1 adet patates
- 1 adet kuru soğan
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 adet portakal suyu
- 1 su bardağından 2 parmak eksik su
- Yarım limon suyu
- Tuz
Portakallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk öncelikle tencereye küp küp doğradığımız soğanı alalım, üzerine zeytinyağını döküp soğanlar ölene kadar kavuralım.
- Küp küp doğradığımız havuç, patates ve kerevizi ekleyelim.
- Limon suyunu, tuzunu, portakal suyunu ve de suyunu ekleyip pişmeye bırakalım.
- Kaynayınca altını kısalım. Kısık ateşte pişirelim.
- Pişmeye yakın bir tutam kerevizin yaprağından dograyalım ve yemegimizin üzerine atalım.
- 5 dakika daha pişirdikten sonra ocağın altını kapatalım.
- Yemeğimiz hazır dilediğiniz vakit servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Portakallı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













