Portakallı Kereviz

Portakallı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kereviz
  • 3 adet orta uzunluk havuç
  • 1 adet patates
  • 1 adet kuru soğan
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 adet portakal suyu
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik su
  • Yarım limon suyu
  • Tuz

Portakallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk öncelikle tencereye küp küp doğradığımız soğanı alalım, üzerine zeytinyağını döküp soğanlar ölene kadar kavuralım.
  2. Küp küp doğradığımız havuç, patates ve kerevizi ekleyelim.
  3. Limon suyunu, tuzunu, portakal suyunu ve de suyunu ekleyip pişmeye bırakalım.
  4. Kaynayınca altını kısalım. Kısık ateşte pişirelim.
  5. Pişmeye yakın bir tutam kerevizin yaprağından dograyalım ve yemegimizin üzerine atalım.
  6. 5 dakika daha pişirdikten sonra ocağın altını kapatalım.
  7. Yemeğimiz hazır dilediğiniz vakit servis yapabilirsiniz afiyet olsun.

Portakallı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Muzlu Bebek Pankeki
Gül Şeklinde Puf Poğaça
Cheesecake
Damla Çikolatalı Kurabiye
Plaska (Kırklareli Yöresi)
Cevizli Elmalı Turta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet