Portakallı Islak Kek
Portakallı Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet portakal
- 3 adet yumurta
- Yarım çay bardağı yağ
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket hamur kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 su bardağı un
Portakallı Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1,5 portakal dilimle yumurta, şeker, yağ ekle blender ile karıştır ve parçala.
- Kalan gereçleri ekle çırp, sonra kek kalıbına döküyoruz, kalan 1,5 portakalın suyunu sıkın.
- 180 ° ısınmış fırında kızarana kadar pişirin.
- Fırından çıktığında sıcağı ile portakal suyunu üstüne dökün. Afiyet olsun.
Portakallı Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














