Portakallı Enginar

Portakallı Enginar Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-8 adet enginar
  • 1 şişe konserve garnitür
  • 1 su bardağı portakal (3-4 tane)
  • 1 adet soğan
  • Dereotu
  • Yarım elma

Portakallı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ben direk konserve enginar kullandım mevsimi olmadığı için.
  2. Önce soğanları küp küp doğrayıp hafif kavurduktan sonra zeytinyağ ile birlikte garnitür ekledim.
  3. Daha sonra onlar pişerken portakal sıktım ve enginarları limonla ovaladım.
  4. Daha sonra elmaların dışını soyarak onlarıda ekledim tavaya.
  5. Sonrasında ovaladığım enginarlarıda ekledim önlü gerili pişirdim.
  6. Portakal suyunuda ekledim ,son olarakta garnitürleri enginarların üstüne kaşık yardımıyla ekledim.
  7. Üstünede dere otu ekledim, eksiksiz oldu.

Portakallı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Garnitürlü Tavuklu Pilav
Tavuk Tava
Damla Çikolatalı Cevizli Çatlak Kurabiye
Yaban Mersinli Kefir Smoothie
Fit Magnolia
Vişneli Bisküvili Kup
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet