Portakal Soslu Kek

Portakal Soslu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 2 tane kabartma tozu
  • 1 tane vanilya

Portakal Soslu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kaba yumurta şekeri alıp köpük köpük olana kadar çırpıyoruz, sonra sıvı yağ sütü ekliyoruz akabinde unu yavaş yavaş ek ediyoruz kabartma tozu ekleyin.
  2. Önceden ısıtılmış fırında pişirmeye bırakıyoruz pişen keke 1 su baradağı süt ekleyip, dinlendirmeye bırakıyoruz.
  3. Muhallebi üstüne döktükten sonra portakal sosunu hazırlayıp döküyoruz. Afiyet olsun.

Portakal Soslu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Çorbası
Kıymalı Pide
Armutlu Muz Püresi
Fit Poğaça
Soya Soslu Tavuk
Lezzetli Havuç Topları
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet