Porsiyonluk Fit Kek

Porsiyonluk Fit Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 5-6 adet hurma
  • 1 adet muz
  • 5 yemek kaşığı yulaf unu (rondoda yulaf ezmesini öğütebilirsiniz ben o denli kullandım)
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı kakao

Üzeri için;

  • Bitter çikolata (opsiyonel)

Porsiyonluk Fit Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri rondoda çekerek homojen bir karışım hazırladım.
  2. Sufle kaplarına paylaştırdım. Ben bu şeklide fazla dolu olmayacak biçimde 3 adet elde ettim.
  3. Önceden ısıtılmış fırında 180 derece 20 dk pişirdim. Lakin siz tekrar de denetimli olarak pişirmenizde yarar var.
  4. Soğuduktan sonra tüketebileceğiniz hafif bir tanım. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ✨🤌🏻.

Porsiyonluk Fit Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabak Ve Patlıcanlı Köfte
1 Hamur 3 Kek
Bezelye Salatası
Özel Kahvaltı Tabağı
Ege’nin Meşhur Kabak Çiçeği Dolması
Közlenmiş Patlıcan Mezesi
Hdabla | © 2025 |