Porsiyonluk Cheescake

Porsiyonluk Cheescake Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram yoğurt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket krema
  • 3 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilin

Tabanı için;

  • 1,5 paket burçak bisküvi
  • 4 yemek kaşığı tereyağı

Porsiyonluk Cheescake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri rondoda çekelim.
  2. Eriyen tereyağını ekleyip karıştıralım.
  3. Kullanacağımız kalıbın içine hazırladığımız bisküvili karışımdan koyup bardak yardımıyla bastıralım.
  4. Buzdolabına koyup üstünü kısmını hazırlayalım. 👍
  5. Fırını 170 derece alt-üst derecede çalıştıralım.
  6. ➡️Yoğurt ve şekeri bir kaba koyup çırpalım.
  7. Kremayı ekleyip karıştıralım.
  8. Yumurtaları tek tek ekleyip karıştıralım.
  9. Karıştırma kısmını kısa tutalım. 👍
  10. Son olarak nişasta ve vanilini ekleyelim.
  11. Harcı kalıplara döküp evvelden ısıttığımız 170 derece fırında alt-üst ayarda pişirelim.
  12. Bu kısımda fırına bir kap yada tepsi ile su koyalım.
  13. Pişme müddeti fırından fırına değişiyor.
  14. Hafif üzeri kızarınca yavaşça sallayarak pişip pişmediğini denetim edelim.
  15. Salladığımızda çok fazla oynamıyorsa fırını kapatalım.
  16. Kapağını aralık bırakarak 1 saat kadar oda ısısına gelmesini bekleyelim.
  17. Soğuyunca vaktiniz varsa 1 gece buzdolabında bekletelim.
  18. Üzerine istediğiniz sosu yapıp servis edebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun 🥰.

Porsiyonluk Cheescake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Ve Nohutlu Mini Atıştırmalık
Kabaklı Salatalık Mezesi (Pişirme Yok Bir Kabak Varsa Dene!)(Videolu)
Fırında Mangal Soslu Kanat
Tavuklu Çin Makarnası
Ton Balıklı Salatalık Sandviç (Pcos Dostu – Hafif Ve Pratik)
Tüm Portakallı Kek
Hdabla | © 2025 |