Pişmeyen Yulaf Topu

Pişmeyen Yulaf Topu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgun büyük muz
  • 1 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 yemek kaşığı silme kakao

Üzerine;

  • 25 gram bitter çikolata
  • Hindistan cevizi

Pişmeyen Yulaf Topu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzları ezip yulaf ve kakao ile karıştıralım.
  2. Toplar yapalım üzerine bitter çikolatayı benmari yöntemi eritip çay kaşığı ile dökelim.
  3. Çikolata kurumadan hindistan cevizi serpelim.
  4. Dolapta birkaç saat dinlendirin servise hazır.

Pişmeyen Yulaf Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Spoonful (Videolu)
Kolay Havuçlu Dilim Pasta
Tom Ve Jerry Baget Tam Ölçülü
Yılbaşı Menüsü
Mozaik Kek Tarifi
Glutensiz Kabaklı Taneli Köfte
Hdabla | © 2025 |