Pişmeyen Yulaf Topu

Pişmeyen Yulaf Topu Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgun büyük muz
  • 1 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 yemek kaşığı silme kakao

Üzerine;

  • 25 gram bitter çikolata
  • Hindistan cevizi

Pişmeyen Yulaf Topu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Muzları ezip yulaf ve kakao ile karıştıralım.
  2. Toplar yapalım üzerine bitter çikolatayı benmari yöntemi eritip çay kaşığı ile dökelim.
  3. Çikolata kurumadan hindistan cevizi serpelim.
  4. Dolapta birkaç saat dinlendirin servise hazır.

Pişmeyen Yulaf Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Tarator
Kıvamında Süt Helvası
Dışı Çıtır,İçi Nemli Hakiki Acıbadem Kurabiyesi
Gaziantep Usulü Lor Böreği
Soğan Atıştırmalık
Sütlaç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet