Pişmeyen Yaz Kış Yiyebileceğiniz Acı Sos
Pişmeyen Yaz Kış Yiyebileceğiniz Acı Sos Tanımı İçin Malzemeler
- 5 kilo kg domates
- 1 kilo acı kıl biber
- 18 diş sarımsak
- 2 dolu yemek kaşığı tuz
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı sirke
- 1 demet maydanoz
- 1 yemek kaşığı kaya tuzu
Pişmeyen Yaz Kış Yiyebileceğiniz Acı Sos Tanımı Nasıl Yapılır?
- Domateslerin kabukları soyulup küp küp doğrayıp ,ardından biberler, sarımsaklar ,domatesler hepsi birlikte karıştırılır.
- Üzerine yağ ,sirke,kaya tuzu ,normal tuz koyulup tekrar karıştırılır.
- Bütün materyaller karıştırıldıktan sonra kavanozlara doldurulup bir gece dışarıda bekletilir, sonraki gün kapakları kapatılıp buzdolabında ister yazın ister kışa kadar bekletilip tüketilir afiyet olsun.
Pişmeyen Yaz Kış Yiyebileceğiniz Acı Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












