Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi
Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağından 1 parmak eksik tahin
- 1 yemek kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı keçiboynuzu unu
Üzeri için;
- Kırılmış fındık
Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Derin bir kabın içine sırasıyla tahini, keçiboynuzu ununu ve balı koyarak karıştıralım.
- Ele yapışmayan hoş bir hamur elde edelim. Küçük kesimler koparıp, elimizle minik toplar halini vererek fındık kesimlerine bulayalım.
- Daha sonra kurabiyeleri buzluğa koyup, 2-3 saat bekletelim ve soğuk bir halde servis edelim.
Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















