Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi

Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik tahin
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı keçiboynuzu unu

Üzeri için;

  • Kırılmış fındık

Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kabın içine sırasıyla tahini, keçiboynuzu ununu ve balı koyarak karıştıralım.
  2. Ele yapışmayan hoş bir hamur elde edelim. Küçük kesimler koparıp, elimizle minik toplar halini vererek fındık kesimlerine bulayalım.
  3. Daha sonra kurabiyeleri buzluğa koyup, 2-3 saat bekletelim ve soğuk bir halde servis edelim.

Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Kebabı
Havuçlu Yumurta
Bir Tarifle Hem Ekler Hemde Profiterol
Cookie (Çikolata Parçalı Kurabiye)
Yumurtasız Ve Unsuz Kuskus Köftesi
Karamel Soslu, Bisküvili, Latteli Pasta
Hdabla | © 2025 |