Pişmaniye Kurabiye

Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram oda sıcaklığında margarin yahut tereyağı
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • 3-4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • Alabildiği kadar un ( 3-3.5 su bardağı gibi)

Üzeri için;

  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı hindistan cevizi

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariçindeki materyalleri karıştırıp, azar azar un eği yaparak kulak göğsü kıvamında hamur elde edelim.
  2. Küçük küçük kesimler kopararak yuvarlayalım. (kabartma tozu yok 🥰).
  3. 175 derece fırında pişirelim.
  4. İlk sıcaklığı çıkan kurabiyeleri dikkatli olacak halde pudra şekeri ve hindistan cevizi karışımına bulayıp servis tabağına alalım, deneyecek olan herkese afiyet olsun. 💫.

Pişmaniye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Patates Ve Közlenmiş Sebzeler
İzmir Köfte
Köz Biber Çorbası
Tam Ölçü Sütlaç
Balon Gibi Şişen Bazlama (Videolu)
İftar Menüsü
Hdabla | © 2025 |