Pişmaniye Kurabiye
Pişmaniye Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 250 gram tereyağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 paket vanilya
- 4 su bardağı un denetimli ekleyin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
Bulamak için;
- Yarım su bardağı hindistan cevizi
- Yatım su bardağı pudra şekeri
Pişmaniye Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hamuru için bütün materyalleri karıştırın, ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp tepsiye aralıklı biçimde dizin.
- Fırını 180 dereceye ayarlayın ,önceden ısıtın.
- Hazırladığınız kurabiyeleri altı hafif pembeleşinceye kadar pişirin ,üzeri beyaz kalsın.
- Hafif ılıyınca pudra şekeri ve hindistan cevizine bulayın.
Pişmaniye Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







