Pişi

Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • Göz kararı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • Tuz
  • Yeteri kadar su

Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba un koyup üzerine yumurta, tuz ve kabartma tozunu ekleyip karıştıralım.
  2. Üzerine su koyup kıvamlı hale getirelim. Hamuru toparlayalım.
  3. Tezgah üzerine hamurumuzu alıp elimize yapışmaması için biraz unlayalım. Açalım lakin çok kalın çok da ince olmasın.
  4. Keselim ve kızartalım. Afiyet olsun 🌷.

Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Lahmacun
Köfteli Bowl
Fırında Nefis Patatesli Kanat
Tavuklu Sebzeli Bulgur Pilavı
Eğlenceli Koyun Kurabiyeler (Ak Koyun Kara Koyun)
Papara (Fukara Mantısı) Tarifi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet