Pirinçli Kabak Yemeği

Pirinçli Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 dilim kabak
  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • 1 orta uzunluk soğan
  • Sıvıyağ
  • Tereyağı
  • Tuz

Pirinçli Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakların kabukları soyulur, küp formunda doğrayın.
  2. Soğanı yemeklik doğrayın tencereye alın ve kavurun.
  3. Kavrulan soğanların üstüne kabakları ve pirinçleri ek edip yumuşayana kadar pişirin.

Pirinçli Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Unsuz Yağsız Şekersiz Tahin Ekmeği!
Hapsa Tatlısı (Doğum Yapan Kadınlar İçin Bol Süt Yapar )
1 Kaşık Pirinçle Tam Kıvamında Fırın Sütlaç (Videolu)
Yeşil Pamuk Poğaça
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları
Taze Bamya Tarifi
Hdabla | © 2025 |