Pirinçli Ispanak (6+ Ay)

Pirinçli Ispanak (6+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • Yarım soğan
  • Yarım tatlı kaşığı salça
  • 8-10 yaprak ıspanak
  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • Yarım su bardağı ilikli kemik suyu
  • 1 su bardağı içme suyu

Pirinçli Ispanak (6+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağ ve soğanımızı kavuralım.
  2. Üzerine salça ekleyip kokusu çıkana kadar kavuralım.
  3. Ispanaklarımızı küçük doğrayalım.
  4. Tenceremize ekleyip karıştıralım.
  5. Kapağını kapatalım ve ıspanağın suyu salıp geri çekmesini bekleyelim.
  6. Üzerine pirinç ekleyip 2-3 dakika kavuralım.
  7. İlikli kemik suyu ve içme suyumuzu ekleyip karıştıralım.
  8. Kapağını kapatıp pişmeye bırakalım.
  9. Pirinçler yumuşayıp ıspanak da piştiğinde ocaktan alalım. Miniklere afiyet olsun 💙.

Pirinçli Ispanak (6+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domates Soslu Pideli Köfte
Haşhaşlı Limonlu Kek
Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu)
Portakallı Fındıklı Kakaolu Kek
Portakallı Cevizli Kek(maden Suylu)
Pratik Tavada Makarna Böreği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet