Pirinç Pilavı

Pirinç Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı arpa şehriye
  • 2 su bardağı pirinç
  • 4 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz

Pirinç Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel sıvı yağını ve tereyağını tencere alalım.
  2. Ardından arpa şehriyeyi ekleyip güzelce kavuralım.
  3. Üstüne yıkadığımız pirinçleri dökelim ve 2 dakikada o denli kavuralım.
  4. Sonra tuzunu ekleyip suyunu ek edelim ve kaynamaya bırakalım kaynadıktan sonra kılık ateşte kapalı 15/20 dakika pişirelim.
  5. Pilavımız piştikten sonra servis tabağına allım afiyet olsun 😋😋😋.

Pirinç Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Tartolet
Kakaolu Cevizli Enfes Kek
Yoğurtlu Pırasa Ve Havuç Kavurması (Pırasa Sevmeyenler Bile Tadına Bayılacak)
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz (Pratik Hepsi Çiğden)
Güveçte Patates Püreli Köfte
2 Katlı Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet