Pırasa Yemeği

Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 sap pırasa
  • 1 adet orta uzunluk havuç
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet çarliston
  • Yeşil biber
  • Göz kararı toz biber
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Yedi bahar
  • Tuz

Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küp küp doğradığınız havuçları tencereye alıp 10 dakika kadar pişiriyoruz.
  2. Ardından patates ve pırasalarımızı atıyoruz yeterlice kavurduktan sonra salça ve baharatlarımızla döndürüp bi su bardağı su ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz.

Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Bebeklere Kemik Sulu Çorba
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Waffle Tarifi
Sebzeli Tavuklu Kırma Erişte (Kendi Suyu İle Çekerek Pişiyor Nefis)
Puf Puf Poğaça
Tavuklu Wrap
Mercimek Ekmeği
Bisküvi Pastası
Hdabla | © 2025 |